Warzywa mrożone:
- Kalafior
- Brokuł
- Włoszczyzna paski
- Włoszczyzna 3 skł. (bez pora)
- Szpinak rozdrobiony (liść krojony)
- Szpinak Liść
- Fasola Szparagowa Zielona
- Fasola Szparagowa Żółta
- Marchew kostka
- Marchew mini
- Marchew plastry karbowane
- Marchew z groszkiem
- Bukiet kwiatowy (K + B + MK)
- Bukiet jarzyn 5 składnikowy
- Bukiet kwiatowy 4 składnikowy PREMIUM
- Papryka melanż kostka (3 kolory)
- Papryka czerwona
- Mieszanka chińska
- Groszek zielony
- Brukselka
- Mieszanka warzywna 7 składnikowa
- Mieszanka warzywna 8 składnikowa
- Barszcz ukraiński
- Leczo (paprykarz)
- Warzywa na patelnie
- Sałatka jarzynowa
- Sałatka meksykańska
- Kukurydza
- Cebula kostka
- Dynia kostka
- Cukinia kostka
- Seler kostka
- Pieczarka plaster
Owoce mrożone:
- Śliwka bez pestki
- Truskawka Polska (nie kalibrowana)
- Truskawka Egipska (nie kalibrowana)
- Aronia czarna
- Agrest
- Porzeczka czarna
- Porzeczka czerwona
- Jogoda Polska
- Jagoda Kanadyjska
- Malina kl. Extra 80%+
- Malina kl. Extra 95%+
- Malina grys
- Borówka amerykańska
- Wiśnia bez pestki
- Mieszanka kompotowa 5 składnikowa B/P
Lód w kostkach:
- Lód krystalicznie czysty
- Lód różowy
- Lód limonkowy
- Lód błękitny
Informacja o barwnikach lodu w kostkach:
Azorubina E122– organiczny związek chemiczny z grupy barwników azowych. Syntetyczny czerwony barwnik stosowany jako dodatek do żywności.
Błękit Brylantowy E133– organiczny związek chemiczny, syntetyczny, niebieski barwnik. Błękit brylantowy to barwnik żywności powszechnie stosowany w produkcji artykułów spożywczych.
Chlorofil E141– organiczny związek chemiczny, pochodna chlorofilu, stosowana jako barwnik spożywczy.
Nasz katalog mrożonych owcoców, warzyw oraz lodu w kostkach
pliki do pobrania w formacie pdf
Jesteś zdecydowany?
Serdecznie zapraszamy do kontaktu z naszą firmą.
Do każdego klienta podchodzimy indywidualnie,
dostosowując się do jego potrzeb.